Doctor Who Tüm bölümleri Türkçe altyazılı izle...

Pazar, Aralık 06, 2015

Gönderen Ulaş Yüksel kategori | 34 yorum var

34 yorum :

  1. Sonunda be tornavida geri döndü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lanet olsun neden üstüne SPOİLER diye yazmadın her eglencesi gitti simdi

      Sil
    2. Aynen bi spoiler yazmak zor mu kardeşim?

      Sil
    3. Özür dilerim ama okumadan önce izleyebilirdiniz bölümü ben öyle yapıyorum

      Sil
    4. tolga herkes ilk başda yabancı dilini izlemek zorunda değil bu yüzden spoi yapanlar sdece bölüm güzl mi kötümü ona yorum yapın illa ergenleşeceksiniz yani

      Sil
  2. bölümün sonuna gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

    YanıtlaSil
  3. 8. sezondan sonra ilk defa doctor who yeniden standartları sağlamaya başladı

    YanıtlaSil
  4. Mükemmel bir bölümdü ya mükemmel

    YanıtlaSil
  5. Ya benim anlamadığım bişey var clara ashildirle gallifreye gitti napıcaklar ki geçmişe gidip gelecekteki gibi mi olmasını sağlıycaklar herşeyin yani ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Claranın çıktığı ana geri dönmesi gerekiyor zamanın iyileşmesi için sonda da ashildire soruyor zati , bide galifreye doğrudan gitmiyorlar doktor gibi uzun yoldan gidiyorlar.

      Sil
    2. hayır dondurdukları zamanı yeniden başlatmaya gidiyorlar
      değiştirilemeyecek zamanlar hani

      Sil
  6. uff ağlayasım geldi doctor un clarayı unutmasına donna unutuncada böyle fena olmuştum ama o claranın ashildirle gittiği tardis varya klasik serideki tardisemi benziyordu ne yani ?? bana öyle geldide içi birde şu gözlükten krtulup tornavidanın geri gelmesine çok sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tardisler sabit arayüzler sonra değişiyor.

      Sil



  7. SPOILER

    Kaymak gibi bölümdü bee... Maşallah Moffat hem sövdürdün hem övdürdün... Ama var ya Clara'nın hafızasının silinmesine karşı çıkabilme şansı oldu ya sonra da uzun yoldan diye Tardis'le maceralara atıldı ya içim acıdı Donna'ya bu hak verilmedi diye şimdi yaratılıştaki en önemli kadın Dünya'daki sıradan hayatına devam ederken bile yaptığı şeyleri bilemeden yaşıyor... Donna'ya ağlamaktan Clara'nın gitmesine üzülemedim daha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın donna yıda hatırladıkça üzülüyorum ama amelia ve rory nin gitmesine üzüldüğüm kadar deği:(

      Sil


  8. SPOİLER!!!



    Bence de tüm zaman ve uzayı tehdit eden melez 2 tane olabilir ve bunlar: Doktor ve Usta (Hanım). Evrende doktordan sonra en yenilmez kişi bence Usta. Ve bence doktor Yarı İnsan Yarı Zaman Lordu çünkü o sohbette belli oldu öyle olduğu yani. Usta'da da vardır bir melezlik bence. Ya da melez olsun olmasın Bence Evrendeki doktordan sonra en tehlikeli kişi. Doktor melez yani ondan eminim.

    YanıtlaSil
  9. Clara yine yaptı yapacağını ve son iki sezonun en mükmmel bölümüydü bence gallifrey i de gördük sonic tornavida da geri geldi ve ilk kez doktor u doktor un silahıyla vuran biri oldu helal yani.

    YanıtlaSil
  10. Clara yine yaptı yapacağını ve son iki sezonun en mükmmel bölümüydü bence gallifrey i de gördük sonic tornavida da geri geldi ve ilk kez doktor u doktor un silahıyla vuran biri oldu helal yani.

    YanıtlaSil
  11. Ya yok böyle birşey arkadaş yine ters köşe olduk :D Muhteşem iyi bir bölümdü...

    YanıtlaSil
  12. harika bir bölümdü ve çok duygusaldı clarayı gerçekten özleyeceğim of doctorun clarayı unutması en çok o koydu... ama mutlaka hatırlayacak bence tüm anılarını.

    YanıtlaSil
  13. YOK ARTIK !!! o.O O değilde koskoca Clara Devri'ni kapattık mı şimdi? :D

    YanıtlaSil
  14. SPOİLER'IMSI YORUM... AMA OLMAYABİLİR YANİ ŞİFRELİ KONUŞABİLİRİM ANLAYAN ANLAR.



    Peki o zaman. Şimdi elimizde 3 kişi var. 1'i kesin olmak üzere 3'üde teknik açıdan ölümsüz. Bu 3 kişiden 2'si beraber, 1'i ayrı ya; o 1 kişi diğer 2'siyle karşılaşırsa ne olacak? Elbette bir gün mutlaka karşılaşacaklar. O zaman bu tek olan 1 kişi, diğer 2'sinden önemli olanını görünce "Seni daha önce gördüm." diyipte o önemli olan kişiyi son sahnedeki halinden hatırlarsa? O zaman ne olacak?

    Yalnız ben ne amaçla sorduğumu bile unuttum.

    YanıtlaSil
  15. SPOİLERRRR


    En feci bölümlerdendi ya bu ama. Cidden. Resmen ters köşe olduk biz ya. Ama benim anlamadığım bir şey var. Yani anladım ama anlamamışda olabilirim. Anladım la anlamadım gibimsi falan. Hybird kim yani ya ben anlamadım. Yani anlamışda olabilirim. Ama sanırım anlamadım ksdfmşklsd

    YanıtlaSil
  16. Harika müko fevkaladenin fevkinde bir bölümdü. Doktor & Tardis & BEN

    YanıtlaSil
  17. Sanırım spoili
    MÜKOYDU MÜKO daaa Doktor clarayı unutmayaydı iyiydi :'(

    YanıtlaSil
  18. Doktor çok değişti, TARDIS'teki radyasyon beyin hücrelerini etkiedi :(
    :)

    YanıtlaSil
  19. Clara ve Me'nin bir Tardis'i var, Doktor'un bir Tardis'i var. Pink ve Clara'nın büyük büyük torununu önceki sezonlarda gördük ama Pink öldü. Steven Moffat'ı taaa Coupling zamanından çok severdim ki, daha modern seri başlamadan önce Coupling'de Doctor Who'ya göndermeler vardı, üstelik gerçek boyutlarda bir Dalek bile gösterildi Coupling'de ama Steven Moffat gitti, dizinin 15 sene daha süreceğinden bahsediyorlar, ne olacak, ne bitecek, amaaaaan resmen Donna Noble gibi kaldırabileceğimden fazla bilgi yüzünden kafayı yiyeceğim. Diziye başladığım güne lanet olsun. Zaten cyberman dövmem de at kafası gibi oldu. :(

    YanıtlaSil
  20. Keşke doctor who benim için Coupling'de anlamayacağım bir espri ya da Kylie Minogue'un Showgirl Homecoming turnesinde doctor who temalı "dance of the cybermen" act'i olarak kalsaydı...

    YanıtlaSil
  21. Spoilers!
    Bu Unutmak Halkasimidir nedir onu Zaman Lordlari yapti.Doktorlar Askerler Daleklerle savasirkene (The Last Great Time War) Master onu yapti.Yani hersey planlanmis

    YanıtlaSil
  22. Run you clever boy and be a doctor

    YanıtlaSil
  23. Eğer 10. bölümde ki gii ölseydi Clara kafayı yerdim.Ama 11. bölüm de Doktor ölümden önce zamanı durdur falan diyordu ölmeden hemen önce yapılacakları anlatıyordu ya tahmin ettim böyle olacağını.Ve tahmin ettiğimden daha güzel oldu.

    YanıtlaSil
  24. Melez kim şimdi beynim yandı usta ile ashildirın çocuğu olabilir mi ajaklsls

    YanıtlaSil

Sitede Arama Yap

Istatistikler


Sitetistik

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate