Doctor Who Tüm bölümleri Türkçe altyazılı izle...

Pazar, Ekim 05, 2014

Gönderen Batuhan Demir kategori | 26 yorum var

26 yorum :

  1. Allah'ım, Clara ile Doktor... :(

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Sezon 3 ile 4 ün arasindaki yılbası bolumunu yayınlar mısınız??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen sezon kategorilerinin en altındaki 'Önceki Bölüm' butonunu kullanın.
      http://doctorwhotumbolumler.blogspot.com.tr/2014/02/4-sezon-0-bolum-voyage-of-damned.html

      Sil
  4. bu bölümden sonra hiç bir şey eskisi gibi olamyacak dmişlerdi yani clara bir sonraki bölüm doktorun yanında olmiycak en azından doktorla ''sakinken'' konuşana kadar öyle mi yani????? :((( ama bu feci sanki doktorun yalnız seyahat ettiği yılbaşı özel bölümleri gibi olacak yani :(( o zamanlar ço yalnız oluyo ve de bölüm çok kuru oluyo yaaa :(( yaaa bu çok kötü oldu offff :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spoiler'ın dibine vurdun.

      Sil
    2. Aynen çok kötü oldu :( ben çok feci ağlamıştım...

      Sil
  5. Yine muhteşem bir Doctor Who bölümü, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. clara'nın sinirliyken veya değilken hiç farketmez söylediği sözler gerçekten hiç sarfedilmemesi gereken sözlerdi, bu bölüm güzel olabilirdi ama amy'yi bi kez daha özledim. ayrıca doctor tek başına yalnız seyahat ettiği zamanlara dönmek istemiyorum. herneyse herşeye rağmen favori bölümlerimden biri:))
    ''at times like this i miss amy.''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana göre Clara bunları sakinken bile söylese haklıydı eğer önceki Doctorlardan biri olsaydı kararı onlara bıraksa bile -ki bu kadar ağır bir yükü onlara vermezdi- en azından TARDIS i ve kendisini de orada bırakırdı eğer Clara son saniyede o düğmeye basmasaydı ölecekti ve öncekiler bunun olmasına asla izin vermezlerdi. Doctor bildiği bazı şeyler olduğunu söyledi en azından bunları açıklayabilirdi. Aklı başında herkes Ay'ı patlatmayı düşünürdü ve eğer Clara'nın yerinde ben olsaydım ben de onu bir saygı gösterisi olarak anlamazdım ben bunu tamamen ''Siz küçük ve değersiz insan parçaları ne istiyorsa yapsın hiçbiriniz umrumda değilsiniz.'' ile sonlanmış bir terketme olarak algılardım.

      Sil
    2. haklısın Hilal gereğinden fazla sert tepki verdiğini düşünüyorum.
      Doktor onsuzda olur aslında ama söyle bir durum var o da su. bizim kertenkele kadın bunu testten geçirdikten sonra Doktor göz kulak ol falan dedikten sonra ve Doktor geçmiştn telefon açıp ta benimle kal dedikten sonra claranın totosunun kalktığını düşünüyorum. neyse her toto gibi bu da iner. demekki neymiş ihtiyaç sahibi olan Doktor değil clara ve insanlık imiş. clara kararları doktorun vertmesine ve her sorunu onun fikir liderliğinde çözmeye okadar alışmış ki doktorsuz çelişkiler içinde kalacağını gördü. bence tabiri caizse koyan bu oldu. saygı görüp görmemek değil verilen sorumluluğun altında ezilmek var burda.

      Sil
  7. Doctor who hangi günler ve hangi saatte vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cumartesi günleri bbc one'da saat 10.30/9.30 gibi o saatlere. saati önceki programa göre değişiyor ama genel olarak akşam 21.30 ve 22.30 arası :)))

      Sil
    2. Gerçekten cok tesekkur ederim

      Sil
  8. Clarayı sevmedim, sevemedim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en başta iyiydi ama sonradan kötüleşti

      Sil
  9. Bence bu doktor tam bi mal. Sezon sonunda öldürününde şunu re-generation geçirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sensin mal defol git izleme diziyi

      Sil
    2. Zeynep e katılıyorum

      Sil
    3. kapa çeneni salak salak konuşuyorsun !!!!

      Sil
    4. hayvan gibi şiy yapıyoosunuz

      Sil
    5. fetih ne boş inssansın sen yauv :) Sanırım Peter Capaldi yi hiç merak edipte bir araştırmadın. ama senin gibi düşünenlere kalırsa brat pit falan gelmeliydi demi boyle gözünüzü okşayan. yol arkadaşıda oyuncu olmasın hatta manken falan olsun. diğer doktorlarda iyi oyunculuk sergilemişti ancak böylesine tiyatral tadı verebilecek kpasitede ve tecrübede değillerdi bence. sana güzel birde haberim var :) ölmüyor bu doktor yaaa :) 2014 te yazmışsın biliyorsun gerçi :)

      Sil
  10. Yorumlara spoilerlı şeyler yazanlara, nolur bi başa spoi yazsaydınız? (Bu belki biraz spoi olabilir) Ayrıca Clara ne yaptı,neden yaptı, neler oluyor, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi gibi bir sürü sorularla boğuştuğum bir bölümdü. Neden Doktor'a kızdı anlamadım ama herneyse.

    YanıtlaSil
  11. Doctor Whoda çok saçma senaryolar gördüm ama bunun kadar boş, yaratıcısız, saçmasını görmemiştim.

    YanıtlaSil
  12. türkce dublaj serini verecekmişiniz

    YanıtlaSil

Sitede Arama Yap

Istatistikler


Sitetistik

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate