Doctor Who Tüm bölümleri Türkçe altyazılı izle...

Pazar, Ekim 26, 2014

Gönderen Batuhan Demir kategori | 22 yorum var

22 yorum :

  1. Süpersin Batuhan siten super :)

    YanıtlaSil
  2. Final Başlıyor ne demek abi biri bana açıklasın lütfen Clara Oswald hiç varolmadı aslında??????????????????????? Umarım sadece sezon finalidir... Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Seviyorum bu siteyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne finali ya doctora bir rejenarasyon döngüsü daha verildi yani 12 kere daha rejenarasyon geçirebilir hem peter amca 1 sezonda kaçmaz bu dizinin fanı nede olsa

      Sil
    2. Clara nın varolmaması ne alaka onu bn çözemedim

      Sil
  3. tabi ki sezon finali.dizi dokuzuncu sezon onayı aldı

    YanıtlaSil
  4. ve muhtemelen cyberman clarayı tanıdı öldürmek istedi clarada kandırmak amacıyla öyle biri varolmadı dedi kesin böyle bişi olcak :D

    YanıtlaSil
  5. Vay be 11. bölüm inanılmaz olacak. Fragman müthişti. Çok heyecanlandım. O değil de bu bölüm çok güzeldi. Hep değer verdiğim ağaçlar dünyayı kurtardı. Sağ olsunlar...

    YanıtlaSil
  6. batuhan hani bir film vardı burda doctor who'nun nasıl başladığını anlatıyordu o nerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasiklerde var, ama adı neydi hatırlamıyorum şimdi.

      Sil
    2. http://doctorwhotumbolumler.blogspot.com.tr/2014/06/an-adventure-in-space-and-time-hd-fim.html

      Sil
  7. Şu Missy neyin nesi ya

    YanıtlaSil
  8. Şu anki doktor, 4.sezon 2.bölümde doktor ve donna' nın Pompei' de kurtardığı evin sahibi olan adam değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz bunu geçtik :D peter capaldi aynı zamanda the muskeeters da kardinal rolünü oynayan çok başarılı bir oyuncu

      Sil
  9. Clara doktorun zaman döngüsüne girdi. Onu büyük düşünce'nin yok etmesini engellemek için. Bu da onun zamanın her tarafına saçılmasına yol açtı. Yani Clara, doktorun var olduğu her anda var olmak durumunda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi özetlemişsin durumu ama tek yanlış şu Great Intelligence , Büyük Zeka demek :)

      Sil
  10. Oğlum sözde site kurmuşsun başka sitelerden çaldığın bölümleri yüklüyosun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ üst köşedeki 'En Çok İzlenenler' kısmına bakarsanız kendi yüklediğimiz bölümleri de görebilirsiniz. Ayrıca tüm Tardisode prequel bölümlerinin de çevirisi tarafımızca yapıldı ve bir çok mini bölümü de biz yükledik. Doctor Who klasik seri filmini de ekledik ve klasik seriyi yüklemeye hali hazırda devam ediyoruz. İyi seyirler dilerim.

      Sil
  11. İğrenç ötesiydi. Bu sezonun değil, bütün sekiz sezonun en saçma bölümüydü bana göre. Bilim kurgu türünde bir dizi bu kadar mı bilimsellikten uzaklaştı? Bu sezonda bana mantıklı ve bilimsel bir açıklamasını sunabileceğiniz tek bir bölüm yok.
    Sonraki sezonda eski Doctor Who bölümlerini, nefes kesen macerayı ve hayal gücünü bilimle birleştiren mantıklı açıklamaları geri istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilim dediğin daha yumurtanın kolestrolü yükseltip yükseltmediğine karar vermeye çalışıyo daha arıların nasıl uçtuğunu çözemedi daha okyanusların tabanını göremiyo daha marstan öte bi yerden teleskoplar dışında feedback alamadı sadece tüpler falan gönderdi geri dönmemek üzere.. önündeki bilgisayar yüz yıl önce bu bölümden çok çok saçmaydı bilime göre.. bilim kurgu dizisi bu, içindeki her şey bizim bilim algımıza absürd gelebilir ama her birinin gerçek olma ihtimali var..

      Sil
    2. Hakan güzel yazmışsın arkadaşım

      Sil
    3. Ağaçların yanma sonucu ortaya çıkan O2 ni kullanması blimsel değil öyle mi? Böyle bir bölüme iğrenç dediğine göre ya ilkokullusun ya da lisede biyolojiyi iyi dinlememişsin. Hatırlasan eğer dizinin ilk bölümü mankenlerin canlanmasıydı eğer vizyon bilginle ilk sezonlardaki fantastik bölümlerle bu bilimkurgusal bölümü karıştırmaz ve bu diziyi benimseyen onca insan önünde böyle şeyler söylemezsen insanları yormamış olursun ;)

      Sil

Sitede Arama Yap

Istatistikler


Sitetistik

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate