Doctor Who Tüm bölümleri Türkçe altyazılı izle...

Cuma, Şubat 07, 2014

Gönderen Batuhan Demir kategori | 8 yorum var

8 yorum :

  1. ya spoilerler yüzünden her şeyi bilerek izlediysem de süper bi diziiiiii

    YanıtlaSil
  2. şu ana kadarki en iyi bölümüydü..

    YanıtlaSil
  3. ağladım :( ne harika bir bölümdü ;)

    YanıtlaSil
  4. Tardis'in ilk sezonda Cristopher'ın Billie'ye söyledikleri şeyler yüzünden, spoiler almadan ve ilk defa izliyor olduğum için onun evcil hayvanımsı bir şey olduğunu sanıyordum ama şu an Tardis hakkında şüphelerim kalmadı elbetteki hala aklımda bir sürü soru ve merak ettiğim şeyler var zaten bu da bu diziyi mükemmel yapan şeylerden biri değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Sayın admin dizi sonlarındaki fragmanlar bu sezonda kesilmemiş bölümlerden hemen sonra geliyor direk olması gerektiği ve istendiği gibi.
    Ricada bulunmuştum, burada bir sürü kişi var ve ben de yeniyim o yüzden yorumumu gördüğünüz için yapmış olabileceğinizi sanmıyorum ama yine de teşekkür ve tebrik etmek istiyorum sizi.
    Böylelikle bir bölüm bitince insan direk kapatamıyor.Sonraki bölümü hakkında saçma düşüncelere kapılmıyor ve direk merak içinde bölüme başlıyor. :)

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzel bir bölüm bu.

    YanıtlaSil
  7. I want to say something
    Hello Sexy TARDIS
    I will miss you....
    Offff ne ağladım ben gene yaaa
    Cok güzel bir bölümdü. O ilk kendini bilmez halindeki şaşkın halleri, duygu yüklü son konuşması SENİ SEVİYORUM demeye fırsat bulabilmis olması. Bunları yazarken bile yaşlar süzülüyor.

    YanıtlaSil

Sitede Arama Yap

Istatistikler


Sitetistik

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate