Doctor Who Tüm bölümleri Türkçe altyazılı izle...

Cuma, Şubat 07, 2014

Gönderen Batuhan Demir kategori | 18 yorum var

18 yorum :

  1. harikaydı muhteşemm

    YanıtlaSil
  2. Ama Amy hatırladıysa Doktorun "Hiç Olmamışlık" tan gelmesi için çatlaklara ihtiyacı var. O zaman çatlaklar tümüyle kapanmadı mı?

    YanıtlaSil
  3. Bu bölümden sonra beynimdeki bir takım hücrelerin yandığını hissedebiliyorum... Evet... Bu geçici bi durum... Neyse...

    YanıtlaSil
  4. şimdi, doctor who ya 2. kez başladım ve bu sezonu 2. izleyişim ama hala anlamadığım bir şey var, EVREN NİYE PATLADI?! evren patladı çünkü çatlaklar falan var ama çatlağın başlangıçta var olma sebebi evrenin patlaması değil mi? o çatlaklar evren patladı diye var oldu ve evreni patlattı *MINDFUCK* çatlaklar da silence ile ilgili bir şey çatlaklar ortaya çıkınca saylınss vill foool diye ses geliyo çünkü ama evrende çatlak oluşturanlar silence değil ki?! beynim patlayacak anlayan varsa aydınlatsın lütfen :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi izlemeye devam edin. Hepsinin cevapları var. Spoiler'a boğmayalım ortalığı. Olayı sırrı, evrenin en eski sorusunda saklı.

      Sil
    2. Bu arada, bu sitede -maalesef- bazı bölümler yok. Başka yerlerden bulup izleyin, 5-6 sezon arası, Aradığınız cevapların önemli kısmı, 7. sezon yılbaşı bölümü, "Time of the doctor"da olması lazım.

      Sil
    3. Cevapların çoğu için, Dorium Moldovar'ı dikkatle dinleyin...

      Sil
    4. 6 ay sonra edit: the time of the doctorda söylüyormuş. o kadar cümle arası söylüyor ki kaçıncı izleyişim anca gördüm. bu dizi insana kafayı yedirtir.
      bu arada burada eksik bölüm olduğunu sanmıyorum bazı bölümler silinmiş sonradan ama ben onları silinmeden izlemiştim.
      son olarak, dorium ne diyor ki serdar?

      Sil
  5. Öncellikle şunu belirteyim zaman ve uzay olmuş ve olacak bütün olayların,sebep ve sonuçlarının tam bilgileri TARDİS'de mevcut.Hal böyle olunca bu bilgi birikimi ortadan kaybolursa zaman ve uzayda çok büyük bir paradoks oluşur.Bu da varoluşun neredeyse sonu demektir.
    Zaman çatlakları TARDİS'in patlamasıyla oluştu ve bir ses "Silence Will Fall" dedi.Burdaki Silence bir tür değil karanlığın yani yokolmuşluğu simgeler.
    Son olarak Doctor zaman çatlağına dokunduğunda varoluştan düştü.Bu da onu tanıyan insanların bile onu hatırlayamamasını sağladı.Amy Doctor'u hatırladığında kilisenin içinde birden TARDİS ile belirdi.Yani geri gelebilmek için zaman çatlağına gerek yoktu.Unutmayın varoluşta hiçbir şey tamamen unutulmaz.Hatırladığınız şeyi çok büyük bir konsantrasyon ile düşünürseniz sonunda düşünceniz hayat bulur.Düşünce enerjiye,enerji maddeye,maddede gerçekliğe dönüşür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şekilde, konu bütünlüğünü 50 kusur senedir kaybetmeden gelen, gerçekten dahiyane kurgusu olan bir dizi izliyorsunuz. Olanları anlamak için yapmanız gereken tek şey, diziyi izlemeye devam etmek.

      Sil
    2. 50 senedir derken tam dizinin geçmişini bilmiyorum da anlatabilir misin Serdar Köylü ?

      Sil
    3. Şimdi diyorsunuzki tardis yok olursa "zaman ve uzayda çok büyük bir paradoks oluşur.Bu da varoluşun neredeyse sonu demektir".Peki ozaman Time war da yok edilen okadar tardis neden sıkıntı çıkarmadı ? Bunu açıklayabilecek var mı acaba ?

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    5. Doctor ve tardis evrende her yere gidip birşeyleri düzeltiler o yüzden

      Sil
  6. bundan sonra özel bölüm yokmu

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Türklüğümü tutturmYayim dedim ama dayanamayıp yazıyorum.
    Su ingilizler Dr.Who yu da alet etti ya geçmişten kalma hayallerini yuh diyorum :) o fesi çooook eski bir tarihte haklamistiniz ama hedeflerinize ulaşmanız icin kafi gelmemişti :) onun yerine SAPKAYI TERCİH EDEN TÜRKLERİN YÜZ AKI DAHI ATATÜRK ONUN SILAH ARKADASLARI VE CANINI VATAN YOLUNDA VEDA ETMIS SEHIT DÜŞMÜŞ INSANLARIMIZA çarptınız kafayı beeee. EVET TOPRAGIMIZ GUZEL VE BEREKETLIDIR GOZALICIDIR HAKLISINIZ AMA "ÜZERİNDE BIZ YAŞIYORUZ :) SANCAGIMIZI INDIRMEYE YETMEZ :) Yazdım rahatladım Batu :) umarım yayınlarsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen off-topic ama.. Türklük ile Fes'in ne alakası var ki? Fes, kıbrıs kökenli, eski yunanlıların geleneksel kıyafetidir. Roma döneminde akdeniz bölgesinde yaygın olarak kullanılmıştır. Osmanlı'dan çok önce, Roma topraklarında geleneksel kıyafet olmuştur. Buna karşın, bizans döneminde batı roma topraklarında kullanımı azalmıştır. Osmanlı'nın son döneminde, balkanlarda yaygın olarak kullanılan bir tür şapka olmuştur. Fas, Tunus vs. gibi, Osmanlı'ya da balkanlardan (Fas üzerinden) gelmiş, batılılaşmanın sembolü olmuştur.

      Velakin, avrupada fes denince akla önce osmanlı değil, daha çok balkan ve/veya kuzey afrika ülkeleri gelir.

      Sil

Sitede Arama Yap

Istatistikler


Sitetistik

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate